Nicolatita FM – the frequency of my thoughts

O altfel de viata

Posted in calatorii, de la lume adunate by nicolatita on ianuarie 27, 2009

Ati visat vreodata  sa faceti o  calatorie in jurul lumii?Da, cu siguranta v-a trecut macar o data prin cap ideea, dar ca si mine, probabil,  v-ati gandit insa ca e un obiectiv total nerealist pentru a fi dus la capat in viata aceasta.Fonduri insuficiente, prea legati de glie: casa, copii, parinti?

Si totusi,  realitatea ne demonstreaza cu inca un exemplu ce inseamna puterea vointei: este cazul unei familii de romani cu 3 copii, parintii in varsta de 39 de ani care au plecat in calatorie in 2006, intr-o rulota.

rulota

Prin intermediul unor prieteni am aflat si eu de povestea lor care mi se pare prea minunata pentru a nu fi impartasita 🙂 . Mi-a placut motivatia lor de a demara acest proiect : ” De ce o asemenea calatorie? Motivele sint multiple dar foarte bazice. A trai o experienta unica cu familia, a descoperi lumea cu copiii, a-i educa in contact cu oamenii, culturile, animalele, in respectul naturii, a profita de ce iti ofera ea zilnic, fara distinctie. A lasa liber curs caracterului nostru boem, a duce la capat ideea ca viata este un cadou, un privilegiu, deci sa te bucuri de ea din plin.”

Ce e insa cu adevarat valoros chiar si pentru noi , simpli cititori ai acestei calatorii sunt fotografiile si descrierea locurilor vizitate. Parca vedem prin  ochii lor acele locuri unde poate, daca vrem , vom ajunge si noi.In orice caz fotografiile sunt extraordinare si gasesc ca acest site e un documentar cat se poate de valoros (ma repet, dar e adevarat).

Puteti urmari  povestea calatoriei  la acest LINK

Reclame

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. mhpogan said, on februarie 2, 2009 at 9:02 am

    Interesant, minunat ! Cum le gasesti ? Prof. Pogan


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: