Nicolatita FM – the frequency of my thoughts

Apa -Alfa si Omega

Posted in informatzia by nicolatita on septembrie 25, 2009

Trebuie sa recunosc ca idei precum ca apa poate sa devina inflamabila sau ca apa (simpla) poate sa otraveasca sau vindece , mi s-au parut deplasate pentru un documentar stiintific .Am vazut asta in WATER, un documentar pe care il puteti vedea aici: VIDEO . Dureaza mai bine de o ora , dar merita.

Efectele indicate mai sus ar fi posibile se pare datorita faptului ca apa are memorie, apa inregistreaza informatii din mediul extern si isi modifica proprietatile fizico-chimice in functie de substantele cu care intra in contact.Se pare ca nu H2O, adica formula chimica a apei este indicatorul cel mai important analizat de cercetatori, ci structura apei, modul in care se constituie moleculele apei.

Astfel apa poate prezenta structuri moleculare mai haotice sau mai simetrice, in functie de actiunea factorilor externi.Cercetatorii arata cum reactioneaza apa la limbajul folositi de oameni.Vazusem asta si in materialul „What the bleep do we know?”.(O sa caut si linkul sa-l pun).De exemplu la cuvinte pozitive structura moleculara era una simetrica, sau in orice caz o forma armonioasa, dar la un ton agresiv moleculele se structurau haotic.Daca o sa urmariti materialul, undeva pe la jumatate parca, e un experiment cu 3 pahare  cu orez care se pune la fermentat in apa. Primului borcan i se spune multumesc, al II lea este agresat si al III lea este ignorat complet.Rezultatul …o sa-l vedeti singuri 🙂 .

Bineinteles ca odata cu identificarea schimbarii structurii moleculare a apei si beneficiilor acesteia s-a trecut la structurarea apei in laborator iar calitatea imbunatatita a acestei ape s-a dovedit  in culturile de sere in primul rand.

La ce ar ajuta  toate acestea? In primul rand,  faptul ca structura moleculara , deci calitatea apei poate fi influientata de factori externi ne-ar putea da un indiciu asupra posibilitatii noastre de a mentine sau imbunatati aceasta calitate.Ne-ar ajuta…pentru ca suntem constituiti din apa; la nastere proportia  apei in organism e mai mare 90%  si apoi ne mai uscam pe parcurs :). Creierul nostru e deasemenea constituit in proportie foarte mare din apa.

Si pentru ca traim intr-un sistem interdependent  si actiunea unui individ are efecte asupra tuturor, as spune ca una din ideile  acestui documentar ar fi invitatia la calm si buna dispozitie. Agresivitatea schimba structura apei, cu efect distructiv asupra sanatatii.

Din ce in ce mai des lumea priveste (cei care o ma fac) aceste documentare cu foarte mult scepticism…Dar care e ideea? Ce incearca sa ne vanda prin asta? Care-i partea ascunsa a filmuletului?….Apropo de asta , primisem astazi pe email  un fisier intitulat adevarul despre gripa porcina, l-am deschis bineinteles din curiozitate..ce sa vezi …ce sa vezi…in spatele gripei porcine sta o intreaga industrie de laboratoare care nu vor decat sa-si creasca cifra de afaceri prin vanzarea de vaccinuri, mai rau oameni care au fost infestati cu virusul gripei porcine intentionat, pentru ca a inceput Marea Exterminare, Depopulare .sau ceva de genul…

Dupa mine,  orice informatie de genul celei de mai sus cu gripa, care nu face decat sa-ti polueze mintea si sufletul trebuie complet ignorata. Documentarul Water nu incearca insa sa vanda nimic, ci poate ” sa instige” la  o atitudine mai pozitiva  din partea oamenilor.Vizionare placuta si sa aveti un sfarsit de septembrie cat mai frumos!

Lasă un comentariu